Annoncer

Xkapist er Danmarks eneste internetmagasin for rollespillere. Vi har eksisteret siden 1. april 1998, og siderne opdateres løbende (mindst en gang om ugen). Hver dag får vi i snit 91 besøgende - et tal der stadig stiger støt. Det giver i snit 2.730 gange, vores forsidereklamer bliver set hver måned.

Priserne for ikke-kommercielle annoncer er:

1 måned: 200 kr.
3 måneder: 500,00 kr.

Priserne for kommercielle annoncer er:

1 måned: 400 kr.
3 måneder: 1000 kr.

Der vil være to bannere på forsiden, og dem vil vi begrænse til to betalende annoncører ad gangen. Det vil sige, at reklamerne ikke "roterer," så de for eksempel kun vises hver anden gang, der kommer gæster på siden.

Udover forsidebannerne, vil vi også have bannere på undersider, så som nyheder, links og kalenderen. Disse reklamepladser stiller vi rådighed til halv pris.

De billigere priser for ikke-kommercielle annoncer støtter det frivillige rollespilsmiljø i Danmark, og det skaber ligeledes goodwill til Xkapist fra miljøet.

Alle priserne er inklusiv moms og gælder for et banner på 250x60 pixel. I kan selvfølgelig frit udskifte reklamen i løbet af tidsrummet. Vores designgruppe kan desuden også designe jeres banner, hvis I ikke har noget. Kontakt os for tilbud.

med venlig hilsen

Dennis Gade Kofod - annonceansvarlig

Email: dkofod@hotmail.com