Artikler
Dette er Xkapists hjørnesten. Gennem nyheder, reportager, interview, artikler og læserens egen mening sætte vi fokus på alle rollespillets aspekter. Det er har de nye visioner kommer frem og de gamle idéer sættes under en lup. Søg og du skal lede...

Ex. Xkapist rummer gamle artikler, der tidligere har været bragt her.Følgende spændende emner kan du finde på Xkapist:


Xkapist har brug for dig

Det er nu, det skal være. Xkapist skal manifesteres som stedet for danske rollespillere på nettet. Det har været vores mål fra starten også at være tæt på miljøet i form af reportager og anmeldelser fra de mange arrangementer, der hele tiden foregår overalt i landet. Dertil kommer artikler om alt, hvad der rør sig indenfor dansk rollespil.

Den første tid har primært gået med at få de tekniske dele på plads, og derfor halter vi noget bagefter på selve stofområdet. Det skal der gøres noget ved nu, og derfor har vi brug for skribenter fra alle dele af landet - hvadenten det er på løs eller fast basis.

For at sikre en konstant dækning af miljøet har vi brug for faste skribenter til at indgå i redaktionen. Selv om vi har basis i Århus, betyder det ikke, at du skal komme herfra for at kunne være med. Vi er ved at etablere en redaktion i København og vil meget gerne gøre det samme i andre dele af landet. Vores interne kommunikation foregår også primært via email, der som bekendt ikke lader sig begrænse af geografien.

Udover artikler fra redaktionerne vil vi meget gerne have stof fra folk udefra. Det kan være alt fra con-anmeldelser til gode råd til spilledere. Som udgangspunkt bringer vi stort set alt, men send os gerne et udkast først. Så kan vi give dig noget respons og gode råd, inden du skriver den færdige artikel. Se i øvrigt vores artikel- og anmelderguider.

Er du interesseret i at skrive for Xkapist på løs eller fast basis, kan du henvende dig til redaktør Max Møller på tlf. 26 71 19 23 eller e-mail: max@dogme98.dk