Favorit Link


Xkapists Favorit Link er vores måde at belønne en god side. Det kan være på grund af indholdet, udseendet eller bare fordi, vi på en eller anden måde synes, det er en fed side!

Min søgen efter fede danske rollespilssider bliver mere og mere besværlig - de er ved at slippe op! Efter længere tids rejse gennem diverse søgemaskiner er jeg faldet over Krikkit Gamblers hjemmeside kaldet ElkNët. Det er en temmelig underlig forening, der holder til i Århus, og på en sær facon passer deres hjemmeside meget godt til foreningens sjæl... Siden er pæn, men lidt teksttung, og der er en masse gode og sære ting overalt på siderne. Bestemt et besøg værd!

Tidligere Favoritter:
- Legendernes Tid
- Ares
- Bifrost
- Rollespil.person, nu en del af Sleipners side
- Eidolon
Fiasko Link
Et andet fast indlæg er Fiasko Link. Hvis der er en side, der bare ikke holder, ikke opdateres, eller er vildt grim, får den lige et ord med på vejen ...

Jeg troede, at jeg havde set nogle slemme sider, men så faldt jeg over Seriøse Rollespilleres Forening. Det er nok den mest ligegyldige side, jeg længe har set, og så er den grim! De gengiver kort deres idegrundlag omkring seriøst rollespil:

Citat:
"Vi er nogle stykker, der efter mange års rollespil, er begyndt at savne motiverede spillere til kontinuert rollespil, med vægt lagt på udvikling af ens Character. Ikke så meget hvad angår Attributes og Skills, men mere med hensyn til rollespillet og karakterudviklingen.

Alligevel er indholdet koncentreret om systemer - altså det indhold der er! For ud over forsiden (hvor der er billeder af kendte systemer) handler den eneste virksomme side om de rollespilssystemer, de har prøvet! Generelt en temmelig pinlig side fra en forening, der sikkert er død!

Tidligere Fiaskolinks:
- FBO
- DragonFactory