Scenarier


Krystalnat - et hverdagsfiktionsscenarie af Jakob Schmidt-Madsen, 20/7-2000
De 6 på Eventyr - er du Rfaren? - et pastichescenarie af Martin Schmidt-Nielsen og Morten Juul, 9/5-2000
Robinson Ekspeditionen - et intrigescenarie af Jais Lytje og Jost L. Hansen, 14/3-2000
Sort - et middelalder-drama af Adam Bindslev, 13/1-2000
Frostbid - et Vampire-scenarie af Thomas Jakobsen, 25/11-1999

Scenarierne er pakket med WinZip og du skal have Adobe Acrobat Reader for at læse scenarierne. Du kan hente begge programmer gratis ved at følge links'ene..


Introduktion

Endelig kommer der flere scenarier på nettet. Hvor mange gange jeg selv har støvet rundt og søgt efter scenarier, kan jeg ikke huske, men alt for ofte er det ikke lykkedes at finde noget brugbart.

Xkapist er i bund og grund et rollespilsmagasin, og derfor skal det også være muligt at finde rollespils-scenarier her på siderne.

Målet er at bringe mindst et scenarie om måneden, der ikke ellers er on-line tilgængeligt, samt at finde scenarier, der viser den brede og alsidighed, der findes i rollespils-miljøet.

Til hvert scenarie vil der være en foromtale, der fortæller lidt om scenariet (regelsystem, genre, plot - eller hvad der nu er relevant), om forfatteren og endelig en vurdering af scenariets sværhedsgrad (hvor meget det kræver af spillederen/spillerne at få det til at fungerer).

Jeg vil meget gerne høre fra jer, hvis I selv har skrevet et scenarie, eller kender et godt scenarie, som vi kan bruge. Min e-mail adresse er thomas@trc.dk


Thomas Jakobsen, scenarie-redaktør